Om Oss

Vi på Etage i Karlskrona har känslan och förmågan att lyfta fram din personliga frisyr och stil. Till oss är du lika välkommen för kreativ styling, färgning och håruppsättning som för barnklippning eller trimning av ditt skägg.

Vi ger dig lyx på varje plan. Vill du ha en komplett uppiffning – eller en lättskött vardagsfrisyr och bli bjuden på hembakt kaka och ljuvlig hårbottenmassage?

Vad som än känns lyxigt för dig, är du välkommen till oss. 

Vi på Etage har en stark kollegial känsla och jobbar i team. Det är en självklarhet att vi hjälper varandra med färg- eller produktval om det behövs. Detta gäller oavsett om vi är behörig frisör eller elev.                                                  

          

Allt för att du som kund kan känna dig trygg och att vi förstår dig och dina önskemål. 

Vi ser kompetensutveckling som en självklarhet för att hålla hög lägstanivå på vår kunskap. Vi utbildar oss inom vårt yrke både internt och externt.

Vi tar ett ansvar att utbilda och coacha elever till att bli behöriga frisörer. Våra elever är en stor och viktig del i vårt företag lika väl som alla medarbetare som är anställda på Etage. Tillsammans har vi många års erfarenhet av frisöryrket

Varmt välkommen till oss på Ronnebygatan 28

Lyx är vår lägstanivå

Linda & Helené VD Salong Etage

Etage Miljöpolicy

Etage erbjuder tjänster och produkter som skapar förutsättningar för en hållbar utveckling och en god ekonomi.

Vi ska utifrån största möjliga mån sortera vårt restavfall med hänsyn till naturvårdsverkets rekommendationer.

Medarbetarna är vår viktigaste tillgång. Vi strävar efter en god och säker arbetsmiljö, relevant kunskap hos medarbetarna och ett öppet företagsklimat.

Att vi arbetar med hög etik och moral, uppfyller lag- och övriga krav är en självklarhet. Vi sorterar vårt restavfall i största möjliga mån och enligt föreskrifter om kemavfall enligt naturvårdsverkets lagar.

Vi strävar efter att kunna erbjuda produkter som är producerade enligt de regler och normer som främjar ett miljöansvar. Vi ställer kontinuerligt krav på våra leverantörer. Bland annat tittar vi på hur vi successivt kan minska andelen syntetiska ämnen, öka andelen ekologiskt producerade ingredienser och minska klimatpåverkan från våra förpackningar.

Bolagsnamn: Heli AB

Orgnr: 556798-2730